Dnevni Horoskop za 02. novembar 2017.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


dnevni horoskop
OVAN

POSAO:
Obratite pažnju na različite informacije koje mogu da vam olakšaju radne obaveze. Ugledajte se na uspešne saradnike i primenite sličan princip poslovanja.
LJUBAV: U svojim emotivnim procenama budite realni. Ne mozete očekivati da voljena osoba ostvari sva vaša očekivanja.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


dnevni horoskop
BIK

POSAO:
U susretu sa saradnicima budite dovoljno promišljeni i praktični. Svoje znanje i energiju usmerite prema nekim korisnim ciljevima.
LJUBAV: Nema razloga da se ponašate suviše strogo prema bliskoj osobi već prihvatite reči izvinjenja. Nekada su te reči lepše od izliva ljubavi.
ZDRAVLJE: Moguća temperatura.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: Umete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove. Uspećete!
LJUBAV: Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Očekujte lepa dešavanja na tom polju.
ZDRAVLJE: Problemi sa zglobovima.


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.

USKORO!


dnevni horoskop
RAK

POSAO: Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.
LJUBAV: Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uzdajte se u partnera.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.
LJUBAV: Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Nalazite se u nezahvalnoj poziciji i smišljate različita rešenja, ali neko od saradnika deluje efikasnije. Dajte sve od sebe da budete bolji,
LJUBAV: Partner ima različite primedbe na vaše ponašanje. Čini vam se da nemate ubedljivo opravdanje. Poslušajte partnerove savete.
ZDRAVLJE: Problemi sa kožom.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila i ne obraćajte pažnju na zlonamernike.
LJUBAV: Važno je da prihvatite značaj partnerovog prisustva u vašem životu. Pokušajte da ne taktizirate, već budite ono što jeste.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde. 


dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Neko ne razume vaše poslovne ideje ili postavlja suvišna pitanja. Postupite na osnovu svojih merila i ne obraćajte pažnju na zlonamernike.
LJUBAV: Važno je da prihvatite značaj partnerovog prisustva u vašem životu. Pokušajte da ne taktizirate. Imate dobru osobu kraj sebe, cenite to.
ZDRAVLJE: Osećate se dobro.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Ponekad ne možete dobiti ono što želite, ali svaka situacija ima potencijalno korisno značenje ako se pravilno postavite.
LJUBAV: Ništa ne postižete principom negacije. Uzaludno se protivite pred voljenom osobom. Ne budite tvordoglavi, uvek su dve glave pametnije od jedne.
ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.


dnevni horoskop
JARAC

POSAO: Potrebno je da dobro procenite svoje mogućnosti i da donesete ozbiljnu odluku. Pokazaće se da ništa nije slučajno, a vi ćete imati napredak.
LJUBAV: Racionalno koristite svoju energiju i vreme. Planirajte emotivni susret ili neku uzbudljivu zabavu u dvoje i lepo se provedite.
ZDRAVLJE: Odlično se osećate.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Učinili ste sve što je u vašoj moći, ali ne možete da promenite trenutni poredak na poslovnoj sceni. OK, prihvatite to i čekajte vaših 5 minuta.
LJUBAV: Postoje situacije kada je teško objasniti uzrok ili posledicu, ali važno je da postupate u skladu sa svojim osećanjima.
ZDRAVLJE: Proverite krvni pritisak.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Zamaraju vas situacije u kojima se previše taktizira. Ne volite kada neko ograničava vašu slobodu i aktivnosti.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema razloga da započinjete osetljivu temu koja vodi ka novoj raspravi.
ZDRAVLJE: Više se odmarajte.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top