Dnevni Horoskop za 01. novembar 2017.

horoskop na dan

Pogledajte najdetaljniji Dnevni Horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja. Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.


dnevni horoskop
OVAN

POSAO:
Osećate veliki ponos i zadovoljstvo zbog novih informacija o poslovnim prilikama. Ipak, ništa ne funkcioniše uspešno bez vašeg prisustva i dobre poslovne organizacije.
LJUBAV: Znaci emotivne pažnje ili novi izrazi nežnosti uvek donose pozitivan efekat u odnosu sa voljenom osobom. Dajte neki znak voljenoj osobi i provedite lep dan!
ZDRAVLJE: Zadovoljavajuće.


dnevni horoskop
BIK

POSAO:
Delujete vrlo energično u nameri da ispravite različite poslovne propuste. Nema razloga da opširno pričate o svojim poslovnim planovima. Povucite konkretne poteze koji će vas približiti dobrom rešenju.
LJUBAV: Pokušavate da razuverite voljenu osobu u idejama koje ima. Partneru povremeno nedostaje osećaj za realnost, a vama maštovitost.
ZDRAVLJE: Problemi sa sinusima.


dnevni horoskop
BLIZANCI

POSAO: U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Na pametan način upotrebite svoju prednost u odnosu na saradnike.
LJUBAV: Partner vam često prigovara na ponašanju ili propustima. Možda vam nedostaju ubedljiva objašnjenja na neka jednostavna pitanja.
ZDRAVLJE: Izražena napetost.


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde.

USKORO!


dnevni horoskop
RAK

POSAO: Okolina primećuje vaše nezadovoljstvo zbog razvoja događaja na poslovnoj sceni. Potrebno je da pronađete novo rešenje kako biste rešili nesporazume sa saradnicima.
LJUBAV: Prati vas nova emotivna dilema. Ne znate da li partner greši u svom ponašanju ili samo deluje sumnjivo u stvarima koje prećutkuje.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
LAV

POSAO: Stalo vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike i zato prihvatate sve obaveze. Zarad poštovanja nekih poslovnih dogovora prihvatite i dobar savet.
LJUBAV: Delujete uznemireno i zahtevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode pre nego što povredite nečija osećanja.
ZDRAVLJE: Čuvajte se prehlade.


dnevni horoskop
DEVICA

POSAO: Osvojili ste nečiju naklonost i podršku, ali uviđate da to nije dovoljno za uspešnu saradnju. Postoje problemi koji zahtevaju drugačiji poslovni pristup.
LJUBAV: Posmatrajte stvari iz pozitivnog ugla. Slobodno izrazite svoje iskrene namere i budite velikodušni prema voljenoj osobi.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
VAGA

POSAO: Ukoliko odaberete pravu temu ili dobru poslovnu ponudu, očekuju vas pozitivni rezultati. Dobro razmislite kome treba da poverite svoje planove.
LJUBAV: Novi izlivi nežnosti pred voljenom osobom donose zajedničko zadovoljstvo, ali i osećaj sigurnosti koji vam nedostaje.
ZDRAVLJE: Pad imuniteta.


NOVO: Mesečni horoskop za Novembar 2017. pročitajte ovde. 


dnevni horoskop
ŠKORPIJA

POSAO: Delujete samouvereno i imate dobar predosećaj za nove poslovne situacije. Važno je da sledite svoje instinkte, ali i da se oslanjate na praktično iskustvo koje imate.
LJUBAV: Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u raznovrsnim emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju velikim zadovoljstvom.
ZDRAVLJE: Odlično.


dnevni horoskop
STRELAC

POSAO: Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume i zahteve u poslovnoj saradnji, razmislite o dobroj sugestiji. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima.
LJUBAV: Skloni ste preterivanju u ponašanju. Preosetljivo reagujete na različite sitnice. Nedostaje vam nečije razumevanje i emotivna podrška.
ZDRAVLJE: Preosetljivi ste.


dnevni horoskop
JARAC

POSAO: Nalazite pred novom poslovnom dilemom. Pokažite da imate dovoljno moralne hrabrosti i prihvatite odgovornost za svoje postupke.
LJUBAV: Osećate emotivnu nesigurnost i tražite neko mirnije utočiste da dobro razmislite o svemu. Uskladite svoje misli i osećanja.
ZDRAVLJE: Dobro se osećate.


dnevni horoskop
VODOLIJA

POSAO: Vaše ideje ne znače mnogo ukoliko ne dobijate nečiju garanciju ili podršku u krugu saradnika. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje.
LJUBAV: Delujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme i loš predosećaj u vezi sa jednom bliskom osobom.
ZDRAVLJE: Hronične tegobe.


dnevni horoskop
RIBE

POSAO: Ukoliko vam je stalo da pronađete izlaz iz nekih komplikovanih situacija, upotrebite lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom nema potrebe da smišljate nove ili lažne izgovore koji deluju neubedljivo.
ZDRAVLJE: Prolazna glavobolja

Ako vam se sviđa naš dnevni horoskop, pogledajte i detaljan mesečni horoskop za novembar 2017!

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top