Devica – mesečni horoskop za jul 2015.

Posao:

Naredni period je period zatišja, a znate da posle svakog zatišja sledi period burnih dešavanja. Vi ste tip osobe koja i voli akciju u svakom pogledu, tako da vam ovaj period neće doneti očekivanog uzbuđenja, stoga ga iskoristite da se odmorite od svega. Verujemo da ste isplanirali svoj odmor po svojoj želji i htenju, zato napunite baterije i regenerišite se, pa uskoro u nove izazove. Priliv novca će očekivano malo da uspori, ali vi ste mudra tvrdica i vas ništa ne može iznenaditi. Vi ste spremni za sve situacije, pa tako i za ovu. Pripazite na glasine na radnom mestu, i vama su našli zasad sitne mane, ali ne staju u potrazi za većim i pikantnijim stvarima. Ne dajte da vas to uzruja. Delajte dok drugi tračare.

devica-horoskopski-znakLjubav:
Ako ste u vezi:
Samoživi ste i prepuni neslaganja sa voljenom osobom oko izbora mesta gde ćete letovati. Vi biste nešto umereno i daleko od gužve i buke, dok vaša voljena osoba traži izazove i uzbuđenja, pritom vam prigovarajući za manjak avanturiste u sebi. Na kraju se može desiti da odvojeno odete na odmor. Ako se to i desi, voljena osoba imaće priliku da vas prevari, pa ako vam je mnogo stalo do nje, ne rizikujte da morski vazduh pomuti um vašem partneru ili partnerki, pustite da vas vode gde žele. Trebaće vam dosta energije, svakako. Ako ste u površnoj vezi ili onoj pred pucanjem, onda svakako stavite na test sebe i partnera i otputujte odvojeno.

Ako ste slobodni:
Samoća vam je dosadila, dani su topli, more i bazeni vas zovu, a vama dosadiše prijatelji. Uželeli ste se poljubaca u vodi, i ispod nje, dodira i milovanja ispod kupaćeg… Više se ne smejete šalama drugih, radije biste ćutali s nekim i uživali u poljupcima. U vašoj najbližoj okolini nalazi se osoba koja je takođe željna sisreta s nekim poput vas i koji ima identične želje, stoga, oslušnite dobro okolinu i potražite svoju “soul mate”…

Zdravlje:

Osećate slabosti sunce vam ne prija, kao da vam izvlači svaki atom snage iz mišića i vi jednostavno ne funkcionišete ovih dana… Prijaće vam napici, pa i oni energetski, koji će vam davati tu potrebnu energiju, ali naravno, budite umereni i prevashodno radite na dobroj i dobro izbalansiranoj ishrani koja će vam dati preko potrebnu energiju. S padom energije raste vam nivo depresije. Opet, hrana, mudro odabrana, moze učiniti čuda po tom pitanju ..

USKORO!

Srećni brojevi:
10, 24, 29, 30, 31

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top