Blizanci – mesečni horoskop za Jun 2017.

Posao

Dragi Blizanci,

Usmerićete se na razvoj već ranije pokrenutih poslovnih projekata i zadataka kako biste sve to uhodali i postigli bolji kontinuitet. Očekuje vas uspeh u poslovima koji se odvijaju iza zatvorenih vrata, gde svoje radne obaveze obavljate  samostalno, dok će vam uspeh i dobici dolaziti i kroz saradnju sa ustanovama zatvorenog tipa, posebno ako se bavite poslovima konsultanta, zdravstvom ili administracijom. Od 6. juna, Merkur koji vlada vašim znako ulazi u vaš znak i tu će se zadržati do 21. juna. U ovom periodu će vaše intelektualne, komunikacione i organizacione sposobnosti doći do pojačanog izražaja i u svim aktivnostima gde su ove vaše sposobnosti važne postići ćete značajan napredak. Istaći ćete se na ličnom polju, bićete zapaženi i vaši predlozi će biti ozbiljno shvaćeni i uzeti u razmatranje. Vaša kreativnost će biti pojačana, učestvovaćete na raznim sastancima i bićete neprestano u pokretu i u kontaktima sa poslovnim partnerima. Važno je da budete pažljivi u vezi javnih nastupa i sklapanja novih ugovora u periodu oko 19. u mesecu.

Od 21. juna, kada Merkur pređe u znak Raka i vaše polje novca, počećete da više pažnje poklanjate sređivanju vaših finansija i organizovanju boljih kanala za protok novca i finansijske transakcije. Usmerite se na oblasti trgovine i usluga jer ćete tu imati najviše mogućnosti da ostvarite bolji profit. Kako i Mars u isto vreme prolazi kroz vaše polje finansija ali se nalazi u znaku svog pada, upozorava vas da ne činite ništa naglo i nepromišljeno jer ćete u nekim trenucima biti skloni upravo tako da postupate, što vam može naneti gubitke. Između 25. i 27. juna Mars i Merkur će praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vas činiti sklonim rizičnim investicijama. Bilo bi mudro da to izbegavate.

Nezaposleni Blizanci će najlakše moći da dobiju posao u oblastima komunikacija, na medijima i u administrativnim delatnostima.

Ljubav

USKORO!

Ako ste u vezi:

Bićete manje nego obično posvećeni svom ljubavnom životu i emotivnom ili bračnom partneru jer ćete tokom juna više biti angažovani oko sopstvenih planova i projekata, pa će vam trebati više vremena za sebe. To može zasmetati vašem partneru, zbog čega je neophodno da se bolje organizujete i nađete više vremena samo za vas dvoje. Ono što će vam najviše trebati u ovom mesecu kako bi vaš odnos sa voljenom osobom bio skladan i stabilan jesu intimni zajednički trenuci, kada ćete moći da se posvetite samo jedno drugom, bez prekida zbog drugih aktivnosti. To ćete uspeti da postignete ako organizujete vikende u tu svrhu ili odete na duže zajedničko putovanje sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Bićete zaniteresovani samo za površne i neobavezne veze. Bićete skloni i da se viđate sa više osoba ali ćete prednost dati onoj osobi koja će najmanje da traži od vas, koja će biti zadovoljna onim što joj pružate i kojoj, isto kao i vama, neće biti potrebno nikakvo vezivanje. Ubrzo ćete otkriti da vas najviše privlači upravo ona osoba koja vam postavlja određene zahteve ili izazove, sa kojom delite najveći broj zajedničkih interesovanja i imate dobru komunikaciju. Stariji Blizanci će pokušati da se skrase uz osobu sa kojom se povremeno viđaju i vode razgovore o zajedničkim temama. Već na početku onoga što bi trebalo da liči na novu emotivnu vezu, primetićete da se teško snalazite.

Zdravlje

Zdravlje će vam biti osetljivo i osećaćete pad energije, zbog toga što se mars koji vlada vašim poljem zdravlja kreće kroz znak raka gde je u padu. Preporučuje vam se da se više krećete kako biste svoju kondiciju održali u optimalnoj formi. Nije preporučljivo da budete pasivni i mnogo sedite tokom dana. Prijaće vam rekreativne fizičke vežbe. Kako biste pojačali svoj imunitet, preporučuje vam se da koristite med i matični mleč kao dodatak ishrani. Mleko i mlečni proizvodi, posebno punomasni sirevi će biti potrebni vašem organizmu. Crveno meso i riba trebalo bi češće da vam se nalaze na jelovniku. Uzimajte što više voća bogatog vitaminima i pijte što više tečnosti, prvenstveno vode.

Srećni brojevi: 2, 9, 15, 19, 26

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Izvor: Astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top