Blizanci – godišnji horoskop za 2018.

Blizanci u 2021. godini

Blizanci u 2018. godiniPosao

Dragi Blizanci,

Na početku godine će imaćete kreativne ideje kako da poboljšate svoj posao, posebno ako imate sopstveni biznis i kako da uvećate svoju zaradu. Obratite pažnju na odnose sa poslovnim partnerima jer će tu doći do nejasnoća koje mogu da vas uspore, a neko može pokušati i da vas uvuče u mutne poslove u prvom kvartalu godine. Sredina marta vam donosi mogućnosti za napredak i unapređenje, kao i za dovršavanje zaostalih projekata i zadataka i početak novih. U drugom kvartalu godine imaćete dosta uspeha u tajnim pregovorima, poslovima koji se tiču administracije i u svemu gde vaše intelektualne sposobnosti mogu da dođu do izražaja. Sredina godine vam donosi uspeh u oblastima komunikacije, dok ćete  s druge strane nailaziti na teškoće u odnosima sa saradnicima, gde ćete trebati da budete prilagodljivi. U avgustu će biti potrebno da se bolje organizujete jer će vaš vladar Merkur biti retrogradan, pa će vam se dešavati nesporazumi i zastoji, posebno na polju komunikacija. U trećem kvartalu će vam trebati više vremena za poboljšanje poslovnih odnosa.

Na početku godine će Jupiter, koji vlada vašim polje posla i karijere, praviti sekstil sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju platnog prometa. Bićete u prilici da ostvarite veći obrt novca od uobičajenog i da poslovnu godinu započnete sa povećanim sredstvima na računu. U aprilu i maju ćete biti u mogućnosti da ostvarite stalne i stabilne prilive koji će vam doneti mogućnost da zaradite više nego što ste očekivali i da zaradu investirate u proširenje poslovne ponude. Od septembra ćete ponovo biti u prilici da povlačite vešte poteze na polju novca i da ostvarujete dobitke. Najvažnije u svemu je da ne ulazite u preterane rizike. U trećem kvartalu ćete ostvariti prosečno očekivane i planirane prihode.

Nezaposleni Blizanci će uspeti da dobiju novi posao, kao i da se snalaze u privremenim, zahvaljujući svojoj veštini komunikacije.

 

Ljubav

USKORO!

Ako ste u vezi:

Romantična i harmonična dešavanja u odnosima sa partnerom vas očekuju na početku godine, posebno u februaru, zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Tokom aprila izbegavajte afere. Venera će biti u opoziciji sa Jupiterom, što može izazvati ozbiljnija neslaganja sa voljenom osobom.

U junu i julu ćete uspostaviti harmoniju u vezi, u čemu će vam najviše pomoći zajedničko putovanje gde ćete imati dovoljno vremena jedno za drugo. 8. novembra Jupiter ulazi u znak Strelca, gde je u sedištu i jak, a to je ujedno i vaše polje ljubavi. Ovde će vam Jupiter doneti srećne okolnosti, ostvarenje zajedničkih ciljeva i veliku bliskost sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za više slobode, pa ćete biti u prilici da imate više avantura, dok ćete za dužu i ozbiljnu emotivnu vezu trebati više da se potrudite. Privlačiće vas osobe sa kojima ćete moći da se povremeno viđate i zabavljate, koje su vesele i nasmejane i imaju smisla za humor. Uran ulazi 15. maja u znak Bika i vaše polje tajni, pa ćete biti više skloni tajnim vezama. U julu ćete se zaljubiti i poželećete ozbiljnu vezu. Na teškoće u ljubavi ćete nailaziti u jesenjem periodu.

Stariji Blizanci će biti više nego obično strastveni, što će im umanjiti mogućnost da se konačno skrase. Sa jednom osobom  će ući u vezu ali ta veza neće potrajati zbog njihove nestalnosti. Bolje šanse ih očekuju tek krajem godine, od novembra.

 

Zdravlje

Zdravlje je potrebno da održavate fizičkim vežbama. Početkom godine, tokom zimskog vremena bi vam u tu svrhu dobro došla teretana. Proleće ćete dočekati sa odličnom kondicijom i jakim imunitetom. Od jula do oktobra će vam zdravlje biti osetljivo, posebno kosti i zglobovi, kao i urogenitalni trakt. Moguće su i virusne infekcije. Krajem godine poboljšanje.

Potrebno je da više pažnje posvetite svojoj ishrani. Izbegavajte brzu hranu, preterano začinjenu, kao i preterivanje u jelu i piću uopšte. Potrebno je i da kilažu održavate u optimalnom stanju. Višak kilograma bi se loše odrazio na vaše zdravlje. Jedite što više voća, ribe i zelenog povrća. Presnoj hrani dajte prednost u odnosu na kuvanu. Pijte više vode.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 17, 22

 

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top