Bik mesecni horoskop za Oktobar 2018.

Mesecni, horoskop, bik

Mesecni, horoskop, bikPosao

Dragi Bikovi,

Venera vaš vladar 5. oktobra počinje da se kreće retrogradno u vašem polju javnosti i partnerstava. To vas upozorava da nije povoljno vreme da započinjete nove javne projekte niti da imate javne nastupe. Ako se vaš posao odnosi na rad sa klijentima, imaćete teškoća, a mogući su i nezadovoljni klijenti. U odnosima sa poslovnim partnerima nailazićete na teškoće u odvijanju zajedničkih poslova. Izbegavajte u ovom mesecu sklapanje novih poslovnih ugovora. Merkur će 10. oktobra ući u znak Škorpiona odakle će praviti opoziciju sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. Moglo bi da dođe do neočekivanog razilaska sa jednim poslovnim partnerom ili do raskida unosnog ugovora, što bi vam nanelo štetu i dovelo do zastoja u odvijanju aktuelnih poslova. Sredinom Meseca Merkur će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere i pomoći će vam da sa više sigurnosti i stabilnosti ostvarujete postepeni napredak. Nakon toga Merkur pravi konjunkciju sa Venerom i otvara vam pogodosti da unapredite saradnju i odnose sa poslovnim partnerima.

U trećoj dekadi oktobra Sunce će ući u znak Škorpiona i vaše polje javnosti i praviće opoziciju sa Uranom, što će vam još jednom doneti previranja u poslovnim odnosima. U ovom slučaju ćete nailaziti na neslaganja sa nadređenima i osobama od autoriteta, što bi moglo ozbiljno da ugrozi vaše pozicije. Na sreću, Venera će 24. oktobra praviti sekstil sa Saturnom, a ubrzo nakon toga i retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti postizanje značajnog uspeha. To će vam pomoći da poboljšate vaše pozicije i ugled. Što se tiče finansija, prva polovina oktobra biće promenljiva, pa izbegavajte velike investicije. U drugoj polovini oktobra uspećete da ostvarite planirani prihod ali će vas čekati i uvećani rashodi.

Nezaposleni Bikovi će imati najviše uspeha u nalaženju novog posla u oblastima zdravstva, prava i ekonomije. Bićete suočeni sa ozbiljnom konkurencijom.

Ljubav

Ako ste u vezi:

Oktobar će biti prilično stresan i promenljiv mesec za vas kada se radi o odnosima sa voljenom osobom. 11. u mesecu Venera, vaš vladar, praviće kvadrat sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Sukobi sa partnerom će iskrsnuti oko zajedničkih planova. Svako će vući na svoju stranu i nećete moći da se složite. Izbegavajte svađe.

USKORO!

U drugoj polovini oktobra Merkur će praviti konjunkciju sa Venerom, što će olakšati da postignete dogovor ali će tenzije i dalje da traju i biće povremenih prepirki i nesuglasica zbog kvadrata Merkura sa Marsom. U trećoj dekadi oktobra Venera će praviti retrogradnu konjunkiju sa Suncem i uspećete da prevaziđete teškoće. Vaša veza će opet biti skladna.

Ako ste slobodni:

Pokušaćete da privučete pažnju osobe koju ćete upoznati ne jednoj zabavi i koja će vam se na prvi pogled dopasti ali će još neko baciti oko na nju. Bićete primorani da se takmičite sa konkurencijom. To će vas stavljati u neprijatne situacije i bićete skloni ishitrenim reakcijama koje vam neće ići u prilog kod vaše simpatije. Za vas će u isto vreme biti zainteresovana jedna osoba koja bi mogla da bude bolja prilika od ove koju ćete pokušati da osvojite. Pazite da ne propustite šansu.

Stariji Bikovi će ishitreno ući u površnu vezu sa jednom osobom ali ubrzo će uvideti da su pogrešili u izboru. Nakon raskida te veze, pokušaćete da priđete osobi koju duže vreme zaobilazite, a znate da joj se sviđate. Ona će biti hladna.

 

Zdravlje

Venera koja vlada vašim poljem zdravlja, od 5. oktobra počinje da se kreće retogradno, što će oslabiti vaš imunitet. Vaše zdravlje će generalno biti osetljivo, a posebno će vam biti osetljiva slezina i žuč, kao i bubrezi. To vam govori da je važno da pazite na svoju ishranu i da se zdravo hranite. U trećoj dekadi oktobra imunitet će vam ojačati. Više se krećite.

Potrebno je da svoju ishranu pojačate vitaminima kao i namirnicama koje sadrže kalorije ali koje nisu teške za probavu. To su jabuke, grožđe, limun i pomorandža. Od povrća će vam prijati bundeva koju možete češće da pravite čak i kao dodatak jelima. Pasulj, grašak i šargarepa mogu češće da vam se nađu na jelovniku. Pijte više čajeva i mineralnu vodu.

Srećni brojevi: 3, 8, 14, 17, 22

Autor mesečnog horoskopa: Igor Pavluković. Zabranjeno preuzimanje bez dozvole i navođenja izvora.

Izvor: astrolozi.com

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top