Baksuzan horoskop

Baksuzan horoskop

Za sve one depresivne pesimiste koji za sebe smatraju da su baksuzi, napokon je napravljen i adekvatan horoskop za njih. Ukoliko verujete da se ništa dobro ne može desiti u narednih trista godina i ne verujete u optimistične horoskope, ovo je prava stvar za vas!

Baksuzan horoskop za ovna

Posao ni novac: Posao vam trenutno puzi po zemlji kao puž golać. Finansijska situacija je pokretljiva i optimistična kao uštrojeni vepar.

Ljubav i keks: Posebno ste vatreni i vi i partner. Prosto žarite i palite. Pojačana je upotreba vatre i vrućeg voska u vašim seksualnim odnosima.

Boles: Nezdravo se hranite, a još nezdravija bića se hrane vama. Preporučujem hitan postupak klistiranja.

Baksuzan horoskop
Photo by Jairph on Unsplash

Baksuzan horoskop za bika

USKORO!

Posao ni novac: Trenutno imate problema sa određivanjem poslovnih ciljeva, ne znate gde bijete. Para ni za suvu smokvu.

Ljubav i keks: Partner se ne slaže sa vama oko svega i svačega. Posavetujte se sa svojim advokatom ili farmaceutom oko toga. Keks bez seksa.

Boles: Problemi na trinaestopalačnom crevu.

Baksuzan horoskop za blizance

Posao ni novac: Mogućnost brze zarade i još bržeg trošenja novca. Kolo sreće se okreće i imate divnu priliku da sve izgubite ako se kockate, ako ne, preživećete.

Ljubav i keks: Partner vam skače po živcima kao dečica po trambolini. Jedan Jarac će vas lupati prutom po zadnjici.

Boles: Opasnost od ebole, ali vas za to realno zabole.

Baksuzan horoskop za raka

Posao ni novac: Uspešan poslovni period za vas pogotovo ukoliko zarađujete na tuđoj nesreći i ukoliko živite na tuđ račun. U suprotnom imaće taman dovojlno za život na hlebu i vodi.

Ljubav i keks: Partner vas voli, ali vam to pokazuje na krajnje posesivan ili agresivan način. Ali pošto tu i tamo volite sado-mazo igrarije to vam je to.

Boles: Opasnost od strujnog udara, ne gurajte prste u šteker.

Baksuzan horoskop za lava

Posao ni novac: Poslovno okruženje vam liči na ZOO vrt, potražite savet kod veterinara, peko Baba Vangle. Para ima za hleb i vodu, a za ostalo jedino ako se se zaposlite u ulici “Crvenih fenjera” u Amsterdamu.

Ljubav i keks: Slobodni Lavovi imaju danas velike šanse da to više ne budu. Oni zauzeti će postati i oduzeti. Seks rizičan po zdravlje.

Boles: Pijte čaj od nane kako se ne biste okliznuli ne na jednu, već na dve kore od banane.

Baksuzan horoskop za device

Posao ni novac: Jako ste ponosni na ono što postižete u vašem radu, dakle ponosite se magarčevom senkom. Novca imate taman za šaku kikirikija.

Ljubav i keks: Nema potrebe da čitate ljubavni horoskop, nema prave ljubavi, a ni seksa za vas danas.

Boles: Pišanje uz vetar vam ovog puta neće ići od ruke.

Baksuzan horoskop za vage

Posao ni novac: Danas imate promenljivo raspoloženje i radnu energiju. Loše vreme za započinjanje novih projekata osim ukoliko trgujete genetski modifikovanom hranom. Para ni za mastan burek.

Ljubav i keks: Ljubavni život vam je kao izgradnja južnog toka, dakle stoji u mestu. Seks u najavi, ali samo u najavi.

Boles: Kijate i kašljete kao da je već došao red da odete na crveni breg.

Baksuzan horoskop za škorpiju

Posao ni novac: Našli ste se u nebranom grožđu i u dugovima ste do guše ne samo kad je u pitanju novac već su u pitanju i nelegalne supstance. Rad na crno, a potrošnja na žuto.

Ljubav i keks: Scene između vas i partnera su slične onima iz crtanih filmova između “Kojota i ptice trkačice”. Vasa osećanja su velika, ali on/ona nekako uvek pobegne od njih. Kao i od vaših seksualnih prohteva.

Boles: Problemi sa debelim crevom, otišlo je na godišnji odmor.

Baksuzan horoskop za strelca

Posao ni novac: Red, rad i disciplina su za vas ili za vaše kolege uglavnom misaona imenica. Nekako se snalazite u tom “Španskom selu”, samo se pričuvajte koride i razjarenih bikova iz istog tog sela i imaćete priliku da držite sitne apoene u rukama.

Ljubav i keks: Ljubav vam cveta kao korov na njivi. Seksualno ste nadraženi i željni eksperimentisanja, zato pazite da vam to ne bude poslednji put.

Boles: Dobro se osećate, a smrdite još bolje, dakle zdravi ste.

Baksuzan horoskop za jarčeve

Posao ni pare: Posao vam trenutno ne ide od ruke, a ni od noge. Trošite više nego što imate, a imate manje nego što bi ste želeli, dakle stanje nepromenljivo.

Ljubav i keks: Ljubomorni ste na partnera pošto ima običaj da mu varanje bude omiljeni sport. Seks kao u kornjače, spor i dosadan.

Boles: Problemi sa malim mozgom, veliki je otišao na godišnji odmor.

Baksuzan horoskop za vodoliju

Posao ni novac: Stanje na poslu vam je na nivou metastaze kod žrtve kancera. Para nema pa nema.

Ljubav i keks: Neželjene promene, partner više nema samo jednu osobu sa kojom vas vara, već je u pitanju gangbang akcija. Imaćete dobar seks, ali sami sa sobom.

Boles: Povreda šake usled udaranja u zid ili kućni inventar zbog internet bagovanja.

Baksuzan horoskop za ribe

Posao ni novac: Sumoran dan na radnom mestu, ali savršen dan za lenjstvovanje, iskoristite priliku i ne radite ništa. Para će biti ko u firmi koja je u stečaju.

Ljubav i keks: Ljubi, ljubi, ali glavu ne gubi. Navućićete se na jednu Devicu koja posle vas to više neće biti. Zavisnički seks.

Boles: Problemi su bubrezima, formirale su se peščane dine u njihovoj unutrašnjosti pa ćete urinirati male peščane oluje umesto mokraće.

Izvor: besnopile.rs

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top