Astro turizam i horoskop

turizam, putovanje, horoskop
turizam, putovanje, horoskop
Image by pasja1000 from Pixabay

Horoskopski znakovi povezuju se sa mnogim aspektima života pa se u njima ogleda i glad za putovanjima i ukus za vrstama odredišta. Nekome više gode daleka putovanja u neizvesnost, drugima je najvažnija udobnost, a trećim prestiž mesta koje su posetili. Proučimo stoga kako zodijački znakovi pristupaju turističkim putovanjima.

Ovan

Ovnovi vole istraživati nova i međusobno raznolika odredišta. Koriste najbrža prevozna sredstva kako bi što pre stigli do cilja. Pustolovna su duha i u skladu sa tim odmor im podrazumeva adrenalinske aktivnosti – rafting, ronjenje, bandži džamping i jahanje.

Bik

Nepregledni brežuljci idealan su krajolik za odmor Bikova. Prioritet im je udobnost pa sve planiraju unapred – od rezervacije avionskih karata do hotelskog smeštaja. Ponajviše su vezani uz dom pa izbegavaju putovanja u daleke i nepoznate krajeve, nego se drže poznatog okruženja.

Blizanci

USKORO!

Blizanci vole putovati u društvu prijatelja ili rođaka sa kojima imaju puno tema za razgovor. Vladajuća planeta im je Merkur koji ih navodi stalnu interakciju i misaonu aktivnost.

Da bi izbegli monotoniju, priklanjaju se paket-aranžmanima i grupnim putovanjima. Na odmor obavezno nose brojne gedžete, knjige i časopise.

Rak

Rakovi su najsrećniji kad su blizu vode, bila ona more, jezero ili reka. Omiljene su im aktivnosti plivanje, jedrenje i skijanje na vodi. Nisu suviše pustolovni pa obično svake godine biraju istu destinaciju za odmor. Žele se osećati kod kuće i kad su na putu. Nikad im ne dosadi vraćati se na isto mesto.

Lav

Lavovi su privrženi odmoru sa stilom. Umesto napornih i neudobnih aktivnosti poput pešačenja ili voženja bicikla, vole da se razmaze pa radije biraju dobru masažu ili pedikur i manikur. Spremni su se istrošiti za luksuzno krstarenje ili boravak u hotelu sa pet zvezdica. Omiljene su im egzotične i svetski poznate destinacije.

Devica

Device vole voditi brigu o svemu pa će pre putovanja provesti temeljno istraživanje, popisati mesta koja valja posetiti i stvari koje trebaju poneti. Osećaju krivicu ako uludo potroše vreme i novac. Idealan odmor im je boravak u prirodi, razgledavanje kulturnih znamenitosti ili medicinski turizam.

Vaga

Vage vole eleganciju i odmor sa stilom. Najbolje se osećaju na prestižnim lokacijama. Kampovanje nudi premalo udobnosti za njihov ukus. Najdraža su im kratka i ležerna putovanja, bez prevelikih naprezanja. Budući da vole lepo izgledati, sa sobom nose elegantnu odeću.

Škorpija

Škorpije vole putovati u egzotične krajeve koje drugi ne posećuju toliko često. Poseta egipatskim piramidama ili tura Kineskim zidom tip je odmora kao stvoren za ovaj znak. Dobro podnose sve klimatske uslove. Paket-aranžmani kao i putovanja uz pratnju vodiča nisu njihov tip putovanja.

Strelac

Strelci nisu za odmor daleko od gradske vreve, naprotiv. Njihova vizija odmora obuhvata obilje zabave i druženja, a nikako izležavanje uz knjigu. Rođeni su putnici i najradije bi posetili sva mesta u turističkim vodičima. Nisu im mrski ni kampovanje ili treking kao sastavni deo odmora.

Jarac

Jarci vole kopno pa uživaju u boravku u planinama i brdima. Iako bi koji put voleli sebi priuštiti luksuzan i udoban odmor, razumno raspolažu novcem i odbijaju se zadužiti. I kada je na odmoru, Jarcu je stalo do ravnoteže pa ne preteruje sa naporima i aktivnostima. Omiljene destinacije su im drevna mesta.

Vodolija

Vodolije nisu naročiti planeri i ne planiraju odmor mesecima unapred. Vole nekonvencionalna, skromna mesta, bez velikih gužvi. Idealan odmor uključuje meditaciju i potragu za unutrašnjim mirom. Može im biti teško naći suputnika za ovakav tip odmora.

Ribe

Ribe vole vodu i odmah bi se uputile prema primorskim krajevima ili barem ovećem, bistrom jezeru. Odmor iz snova uključuje ronjenje bocom, ronjenje maskom, veslanje i vožnju gliserom. Vrlo su emotivne i romantične pa odmor vole provesti sa partnerom.

Izvor: tportal.hr

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top