Anti- horoskop, surova realnost horoskopskih znakova

surova istina

Ovan – bahati gadovi, uvek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok je verovatno mali penis ili male sise.

Bik – samozadovoljne ćutljive seronje, dosadni k’o klub filatelista.

Blizanci – glavni ogovarači i trač-babe, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 10-15 minuta. Valjda je i sam Juda bio blizanac.

Rak – posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zaželeli u pravilnoj intonaciji, menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav – arogantni, večni podcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima (kao da ih je i briga za druge)

Devica – opsesivno-kompulzivni neurotici koji se stresa oslobadjaju čisteći stan, slažuci robu i kineski porculan, prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

USKORO!

Vaga – narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj, treba im nedelju dana dok se odluče hoće li naručiti Coca Colu ili Pepsi, toliko su lenje da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpion – samosažaljevajuci autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju povući još 100 ljudi sa sobom, da je sutra kraj sveta oni se ne bi šokirali, verovatno učestvuju u sado-mazo
orgijama.

Strelac – raspikuca i kockar, uživa soliti pamet, a entuzijazam im je toliki da je i oživiti mrtve sasvim moguce – naravno – samo ako oni to rade. Užasavaju se priznati da znaju za osecaj tuge.

Jarac – pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova, reč “oprostiti” ne postoji u njihovom rečniku, prodali bi guzicu za društveni status.

Vodolija – vulgarni i nepristojni perverznjaci, večita zabadala u privatni život drugih, verovatno ne iznenadjuje činjenica da je po statistici u CIA najviše špijuna upravo u znaku Vodolije.

Ribe – samosažljevajući dosadnjakovići, čekaju da im neko dođe i uteši, ne mogu se ni popišati bez tudje pomoći i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnajave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje onda se bave tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju – i tako u krug.

Facebook Komentari

devojke online upoznavanje

mesec

mesec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top